search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Αυτή η χώρα είναι ο top τουριστικός προορισμός για το 2017 (Photos)

25.12.2016 14:01
Αυτή η χώρα είναι ο top τουριστικός προορισμός για το 2017 (Photos) - Media

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή και λίγο νωρίτερα, τα κορυφαία τουριστικά περιοδικά στο κόσμο κάνουν τις προβλέψεις/προτάσεις τους για τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς. Φέτος, λοιπόν, σύμφωνα με τη Huffington Post, υπάρχει μια χώρα που εμφανίζεται ως κορυφαίος προορισμός σε όλες της λίστες και που προβλέπεται να σπάσει όλα τα τουριστικά ρεκόρ μέσα στο 2017.

Η χώρα αυτή είναι η Πορτογαλία και σύμφωνα με το δημοσίευμα η χώρα που ήδη αποτελεί γνωστό προορισμό για συγκεκριμένους «γνώστες», αναμένεται να τραβήξει πλήθη, χάρη στις φυσικές ομορφιές της, την ιστορία και τις παραδόσεις της, αλλά και για το καλό φαγητό και κρασί της.

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι το περιοδικό Travel_Leisure χαρακτήρισε την Πορτογαλία ως τον προορισμό της χρονιάς για το 2017, ενώ δεν υπάρχει ταξιδιωτικός οδηγός ή περιοδικό που να μην αναφέρει κάποια περιοχή της Πορτογαλίας ως ιδανικό προορισμό για ταξίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:30