search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:23
MENU CLOSE

Η μεγαλύτερη καφετέρια για γάτες άνοιξε στην Αγία Πετρούπολη! (photos)

26.12.2016 14:04
Η μεγαλύτερη καφετέρια για γάτες άνοιξε στην Αγία Πετρούπολη! (photos) - Media

Η καφετέρια «Cat Republic» ανοίγει στην Αγία Πετρούπολη, υπό την αιγίδα του Μουσείου Γάτας της πόλης και του Μουσείου Ερμιτάζ και θα στεγάσει περισσότερες από 60 αδέσποτες γάτες.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν στα σόσιαλ μίντια ότι οι πελάτες που επισκέπτονται το συγκεκριμένο καφέ, μπορούν να παίξουν με τις γάτες και να τις χαϊδέψουν, αφήνοντας το ποσό που επιθυμεί ο καθένας.

Τη μέρα των εγκαινίων, βρισκόντουσαν 40 γάτες στο «Cat Republic», αλλά οι περισσότερες από αυτές υιοθετήθηκαν από πελάτες που τις αγάπησαν από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε η υιοθεσία των γατιών είναι από τις προτεραιότητες των διοργανωτών.

Πέρσι, το Μουσείο Γάτας κατάφερε να βρει σπίτι για περισσότερα από 700 γατάκια και ελπίζουν ότι η νέα τους κίνηση, με τα εγκαίνια της καφετέριας, θα προσελκύσει ακόμα και τουρίστες.

Οι περισσότεροι τουρίστες πάντα εντυπωσιάζονταν βλέποντας γάτες στο Μουσείο Ερμιτάζ. Όμως το Μουσείο φιλοξενεί γάτες από τα μέσα του 18ου αιώνα, από τον καιρό της Ελισάβετ της Ρωσίας.

Παρόλο αυτά, το Ερμιτάζ δεν μπορεί να φιλοξενεί περισσότερες από 60 γάτες, οπότε μία φορά το χρόνο καλεί τους επισκέπτες του να υιοθετήσουν κάποιες από αυτές, ενώ τώρα προχώρησαν και στη δημιουργία του καφέ.

Το πρώτο «Cat Republic» είχε ανοίξει στην Αγία Πετρούπολη το 2012, όμως το καινούριο είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:22