search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:17
MENU CLOSE

Τα ραντεβού του τρόμου: Πώς οι πρώτες συναντήσεις μετατράπηκαν σε… καταστροφές!

26.12.2016 14:51
Τα ραντεβού του τρόμου: Πώς οι πρώτες συναντήσεις μετατράπηκαν σε... καταστροφές! - Media

 

Μερικές φορές τα «ραντεβού στα τυφλά» μπορούν να καταλήξουν σε μεγάλους έρωτες.

Και κάποιες άλλες φορές μπορεί να αποτρέψουν κάποιους από το να βγουν ξανά ραντεβού για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ή και για πάντα!

Στην εποχή του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολλοί άνθρωποι δημοσιοποιούν τις ιστορίες τους από ραντεβού του… τρόμου, και πολλές από αυτές είναι άκρως ανατριχιαστικές.

Όπως αυτή μιας γυναίκας που έγραψε ότι ο συνοδός της δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να της κάνει κομπλιμέντα για το δέρμα της. «Αισθάνθηκα σαν να είχα βγει ραντεβού με τον Μπούφαλο Μπιλ (σ.σ. τον ψυχωτικό δολοφόνο της «Σιωπής των Αμνών»)» έγραψε η γυναίκα.

Μια άλλη γυναίκα ήταν τόσο ενθουσιασμένη με τον συνοδό της που συμφώνησε να πάει στο σπίτι του. Εκεί, ωστόσο, διαπίστωσε ότι ο άνδρας… κάπου έχανε, όταν της είπε ότι οι εξωγήινοι του έστελναν σήματα και του αποκάλυψαν το πραγματικό της όνομα και ταυτότητα…

Μια άλλη διέκοψε το ραντεβού σχεδόν πριν αρχίσει όταν ο συνοδός της, κάνοντας πλάκα (!)  της είπε: «Πωπω, περπατάμε σε σκοτεινό δρομάκι. Τι θα γίνει αν σε απαγάγω;», ενώ άλλη γυναίκα έφθασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία όταν διαπίστωσε ότι ο συνοδός της από το περασμένο βράδυ την… είχε παρακολουθήσει όλη νύχτα!

Το ακόμα πιο αστείο -ή τρομακτικό- περιστατικό το ανέφερε μια γυναίκα που ο συνοδός της της άρεσε επαρκώς ώστε να βγουν και δεύτερο ραντεβού. Η σχέση… έκανε τον κύκλο της, όταν τη ρώτησε αν της αρέσει να την πνίγουν στη διάρκεια του σεξ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08