search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:41
MENU CLOSE

Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη αποκαλύπτει για τον γάμο της με τον Λάτσιο: «Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε…» (Video)

27.12.2016 08:34
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Στην εκπομπή στην Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ένας πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ο οποίος έκανε… αποκαλύψεις για την παρουσιάστρια.

 Ο λόγος για τον Νίκο Νικόλιζα, ο οποίος την περίοδο του «Πρωινού Καφέ» συνεργάστηκε με την παρουσιάστρια μιλώντας μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Υπάρχει η εποχή προ Λάτσιου και μετά Λάτσιου. Όσοι την πρόλαβαν πριν τον γάμο και της εγκυμοσύνες, η Ελένη ήταν η φίλη. Πολύ κοντά μας. Βγαίναμε έξω μαζί, σουβλάκια, εστιατόρια. Μετά είναι λογικό, λόγω της οικογένειας αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε. Η Ελένη ήταν πολύ καλός χαρακτήρας. Μετά τον Λάτσιο έγινε πιο επαγγελματίας, όχι αυτό το έξω καρδιά. Ήταν πιο στυγνά τα πράγματα. Έριξε το βάρος στη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικόλιζας. Δείτε στο βίντεο τι άλλο αποκάλυψε για την μέρα του γάμου Μενεγάκη-Λάτσιου.

Πηγή: youweekly.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:41