search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:33
MENU CLOSE

Λεβέντης: Η επιστολή Τσακαλώτου αφήνει δύο εκδοχές – Ή οικουμενική ή εκλογές

27.12.2016 14:32
Λεβέντης: Ο Τσίπρας μαζεύει… τα μπογαλάκια του (Video) - Media
 
Αιχμηρά σχόλια προς όλες τις κατευθύνσεις κάνει η Ένωση Κεντρώων με αφορμή την επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τους Θεσμούς.
 
Συγκεκριμένα το κόμμα υποστηρίζει ότι «τα μέτρα που συνοδεύουν την έναρξη του 2017, τα 4,2 δισ. ευρώ που πρέπει  από τώρα να καταλογιστούν ως φόρος για το 2018, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και οι δραστικές, περαιτέρω μειώσεις των συντάξεων, όπως ζητάει το ΔΝΤ δημιουργούν ένα ασφυκτικό κλίμα που δεν μπορεί να σηκώσει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μητσοτάκης ακόμη και να κάνει κυβέρνηση με την κ. Γεννηματά το ίδιο ασφυκτικό κλίμα θα έχει και αυτός ενώπιον του, με προδιαγεγραμμένη την κατάρρευση του». 
 
Η Ένωση Κεντρώων εκτιμά ότι «οι εκδοχές είναι δυο: Οικουμενική τώρα χωρίς εκλογές ή εκλογές τώρα και δεύτερες εκλογές σε έξη μήνες και οικουμενική τότε μετά τις δεύτερες εκλογές. Ένα πολιτικό σύστημα αιχμάλωτο των λαθών του παρελθόντος και μια Ελλάδα που για πολύ ακόμη θα αλληθωρίζει στο Grexit».   
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24