search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:56
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: «Η διαπραγματευτική θέση της χώρας έχει δυναμώσει»

27.12.2016 16:23
Στη δικαιοσύνη κατά της ΝΔ προσφεύγει η Όλγα Γεροβασίλη - Media
 
«Είμαστε κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης», δήλωσε σήμερα το μεσημέρι η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μετά την παράδοση τμήματος της Ιονίας oδού. 
 
Όπως πρόσθεσε, «παρά τις δυσοίωνες συζητήσεις αυτού του διαστήματος και την καταστροφολογία που την έχουμε συνηθίσει, αυτό το χρονικό διάστημα, η διαπραγματευτική θέση της χώρας μας έχει δυναμώσει». Μάλιστα, όπως τόνισε, «έχουμε πολλούς περισσότερους Ευρωπαίους συμμάχους και εννοώ από τους θεσμούς».
 
Σε αυτό το σημείο, η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε, ότι «ακόμη και σήμερα υπήρξαν θετικές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων και έτσι βλέπουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σχέδιο που έχουμε χαράξει και ακολουθούμε». 
 
Όπως εξήγησε, «αυτό το σχέδιο αναφέρεται στην ποσοτική χαλάρωση και στα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος», ενώ πρόσθεσε ότι «εκκρεμεί η συζήτηση για τα μεσομακροπρόθεσμα μέτρα για το χρέος».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53