search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:08
MENU CLOSE

Το μυστήριο με τους επιδέσμους στα χέρια της Κέιτ Μίντλετον (Photos)

27.12.2016 17:31
«Βασιλικοί» … διαξιφισμοί μεταξύ Kate Middleton και Meghan Markle - Media

 

Επίδεσμοι ξεκίνησαν να… εμφανίζονται όλο και συχνότερα στα χέρια της Κέιτ Μίντλετον, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φροντίζει να τοποθετεί επίδεσμο κυρίως στον αντίχειρα, τον οποίο είχε καλυμμένο και στην εκκλησία που πήγε τα Χριστούγεννα με τον Πρίγκιπα Τζορτζ.

Αρχικά, τα ξένα μέσα μιλούσαν για χειρουργική επέμβαση, ωστόσο διαψεύστηκαν γιατί η Κέιτ είχε βάλει επιδέσμους στα χέρια και πριν πάει στο παλάτι, όταν ακόμη ήταν σύντροφος του Γουίλιαμ και οι παπαράτσι την είχαν φωτογραφίσει μετά από έξοδό της σε μπαρ.

Η Daily Mail αναφέρει ότι τον Νοέμβριο, είχε εμφανιστεί με ένα τεράστιο επίδεσμο στο χέρι μετά την συνάντησή της με έναν… γάτο.

Ωστόσο, επειδή είναι πολλές οι εμφανίσεις της Δούκισσας με επίδεσμο στα χέρια, η πιο λογική εξήγηση είναι ότι είναι κάπως απρόσεκτη και κόβεται εύκολα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02