23/07/2019 17:31:15

Έξαλλος γνωστός τραγουδιστής με Πάολα-Σ. Παπαδόπουλο: «Όλα έχουν γίνει αχταρμάς…» (Video)

Έξαλλος γνωστός τραγουδιστής με Πάολα-Σ. Παπαδόπουλο: «Όλα έχουν γίνει αχταρμάς…» (Video) - Media
 
Την ενόχλησή του για το γεγονός ότι η Πάολα τραγούδησε Μάνο Χατζιδάκι στην παρουσία της στην χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου εξέφρασε γνωστός τραγουδιστής του λαϊκού ρεπερτορίου.
 
Πρόκειται για τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, ο οποίος μιλώντας στο Epsilon TV, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «σε αυτή τη χώρα όλοι νομίζουν ότι μπορούν να υποστηρίξουν τα πάντα. Η Πάολα στο είδος της είναι πάρα πολύ καλή. Δεν είναι βέβαια ένα είδος που μου αρέσει εμένα για να πω ότι την παρακολουθώ. […] Τώρα έχει γίνει ένας αχταρμάς στην Ελλάδα και όλοι τα λένε όλα».
 
Παράλληλα, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης άσκησε κριτική και στο περιεχόμενο της εκπομπής, λέγοντας ότι «η συγκεκριμένη εκπομπή που πήγε πάει από το κακό στο χειρότερο από επιλογή προσώπων. Αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς κατέληξε. Εγώ εδώ και κάποια χρόνια δεν πηγαίνω συνειδητά. Με έχουν πάρει πολλές φορές, τους είπα ότι δεν θέλω να ξαναβγώ -πάνω από 5-6 χρόνια. Για τους δικούς μου λόγους τους είπα ότι δεν θέλω να με ξαναενοχλήσουν. Αν άκουγα την Πάολα να ερμηνεύει ρεμπέτικα θα γελούσα. Στο δικό της είδος είναι πάρα πολύ καλή, δεν μπορεί όμως να πει άλλα πράγματα».
 

(πηγή: zappit.gr)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.