20/05/2019 10:45:51

Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει γιατί δεν συνεργάζεται πια με τον Φοίβο

Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει γιατί δεν συνεργάζεται πια με τον Φοίβο  - Media

 

Μετά από 17 χρόνια συνεργασίας η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο. Η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, ανέφερε πως το να αποδεχτεί ότι το κεφάλαιο «Φοίβος» έκλεισε δεν ήταν εύκολο. 

 Η ίδια δήλωσε: «Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση όλο αυτό που έγινε. Δεν συνέβη απότομα. Ήρθε σταδιακά. Ήταν εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, αλλά δύσκολο να την αποδεχτείς. Όταν έχεις συνηθίσει να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο τόσα πολλά χρόνια, δύσκολα μπορείς να το ξεπεράσεις».

Όσο για την επιτυχία τους: «Έχω πει πάρα πολύ ωραία τραγούδια που έγραψε ο Φοίβος. Ακόμη αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς του ήρθε και έγραψε το τάδε τραγούδι. Έγραψε διαχρονικά κομμάτια και για μένα αυτό έχει σημασία. Ναι μεν υπήρξαν και τα χιτ και εκείνα που κράτησαν μόνο ένα χρόνο, αλλά υπήρξαν και τραγούδια πραγματικά σπουδαία, που είμαι υπερήφανη που τα έχω τραγουδήσει. Υπήρξε απίστευτη έμπνευση και ένα τρομερό δέσιμο μεταξύ μας».

Παρόλα αυτά, η Δέσποινα Βανδή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας στο μέλλον: «Τον Φοίβο τον εκτιμώ πολύ. Το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω και άλλους δημιουργούς δεν σημαίνει ότι τον βαρέθηκα ή ξαφνικά δεν μου άρεσαν τα τραγούδια του. Απλώς το χρωστούσα στον εαυτό μου να πω και άλλα πράγματα. Οι καλλιτέχνες πρέπει να ανανεωνόμαστε».

 

Πηγή:  life.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.