search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:52
MENU CLOSE

Ανατριχιαστική πρόβλεψη του George Michael από το 2008: «Σε δέκα χρόνια δεν θα μπορώ να στέκομαι όρθιος»

28.12.2016 13:34
Ανατριχιαστική πρόβλεψη του George Michael από το 2008: «Σε δέκα χρόνια δεν θα μπορώ να στέκομαι όρθιος» - Media
 
Το 2008 ο George Michael ετοιμαζόταν για την πρώτη του περιοδεία στις ΗΠΑ μετά από 17 χρόνια απουσίας. Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο γνωστός τραγουδιστής που πέθανε ανήμερα Χριστούγεννα στα 53 του χρόνια από καρδιακή προσβολή, είχε δώσει μερικές συνεντεύξεις σε μερικά αμερικανικά ΜΜΕ.
 
Σε μια από αυτές, λοιπόν, μιλώντας για την ανάγκη του να δίνει συναυλίες, έκανε μια ανατριχιαστική δήλωση, δεδομένων των εξελίξεων. Ο Michael είπε συγκεκριμένα ότι «θυμάμαι να κάθομαι και να συνειδητοποιώ με απόλυτη καθαρότητα, να συνειδητοποιώ πόσο θα μετανιώσω αν δεν δίνω συναυλίες, από την ώρα που πέρασα τη δεκαετία των 20».
 
Ο τραγουδιστής συμπλήρωσε με ανατριχιαστική ακρίβεια -όπως αποδείχθηκε, δυστυχώς- ότι «ξαφνικά σκέφτηκα, “Θα το μετανιώσεις αυτό. Σε δέκα χρόνια δεν θα μπορείς καν να στέκεσαι όρθιος χωρίς βοήθεια. Για την ώρα, όμως, μπορείς να βγαίνεις στη σκηνή και να κάνεις ένα καλό σόου”. Και αισθάνθηκα αυτήν την τεράστια αίσθηση του επείγοντος, ότι πραγματικά κατάλαβα ότι πρέπει να το κάνω».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:49