search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:06
MENU CLOSE

Τους σκότωσε «σπιτικό» ποτό – Δεκάδες νεκροί από δηλητηρίαση (Photos)

28.12.2016 14:51
Τους σκότωσε «σπιτικό» ποτό - Δεκάδες νεκροί από δηλητηρίαση (Photos) - Media
 
Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 150 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω δηλητηρίασης από «σπιτικό» αλκοολούχο ποτό.
 
Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε επαρχία του Πακιστάν, στη διάρκεια χριστουγεννιάτικης γιορτής, όπου τα θύματα κατανάλωσαν το ποτό και στη συνέχεια άρχισαν να αρρωσταίνουν και να χάνουν τις αισθήσεις τους.
Τα θύματα της δηλητηρίασης, που ήταν μέλη χριστιανικής μειονότητας στην επαρχία Πουντζάμπ της χώρας, οδηγήθηκαν εσπευσμένα στα νοσοκομεία της περιοχής, ωστόσο, μέχρι στιγμής 42 από αυτά -μεταξύ των οποίων και πέντε μουσουλμάνοι- έχασαν τη ζωή τους.
Η αστυνομία της περιοχής διεξάγει έρευνα, και έχει ανακρίνει όλους τους παραγωγούς αλκοολούχων ποτών, προκειμένου να ανακαλύψει τον ένοχο, καθώς μεταξύ των νεκρών είναι και το άτομο που έφερε το ποτό στη γιορτή που κατέληξε σε θρήνο…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:06