search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:41
MENU CLOSE

Λεβέντης: Η χώρα «διολισθαίνει» σε εκλογές – Επίθεση και στο ΚΚΕ

28.12.2016 14:57
Λεβέντης: Η χώρα «διολισθαίνει» σε εκλογές - Επίθεση και στο ΚΚΕ - Media
 
«Η χώρα διολισθαίνει σε εκλογές», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. 
 
Ο Βασίλης Λεβέντης, τόνισε ότι «πρέπει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης να κάνουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και να συνεννοηθούν για το καλό της χώρας» και πρόσθεσε πως «όλα θα κριθούν μέχρι την άνοιξη για την κυβέρνηση», η οποία, όπως υπογράμμισε, «δεν θα αντέξει το βάρος των προβλημάτων και θα καταρρεύσει».
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε τη θέση του για συγχώνευση των πολλαπλών κύριων συντάξεων σε μία και επεσήμανε ότι «όλοι πρέπει να προσφέρουμε, αν θέλουμε να βγούμε από την κρίση και οι βουλευτές πρέπει να μειώσουν τους μισθούς τους κατά 50%».
 
Επιπλέον, ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις με 153 βουλευτές, οι ξένοι επενδυτές θέλουν πολιτική σταθερότητα και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν υπάρχει αυτή η προοπτική».
 
Τέλος, άσκησε κριτική στο ΚΚΕ, λέγοντας πως «το Κομμουνιστικό Κόμμα “φωνάζει” για να δοθούν περισσότερα χρήματα σε εργαζόμενους και συνταξιούχους, τα οποία όμως δεν υπάρχουν, ενώ την ίδια ώρα, τα κομμουνιστικά καθεστώτα δίνουν μισθούς πείνας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39