search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Ακυκλοφότητα τραγούδια του Τζορτζ Μάικλ που ίσως δεν τα ακούσουμε ποτέ

29.12.2016 08:36
Ακυκλοφότητα τραγούδια του Τζορτζ Μάικλ που ίσως δεν τα ακούσουμε ποτέ - Media

Τρία ακυκλοφόρητα άλμπουμ του Τζορτζ Μάικλ, θα μείνουν στο συρτάρι σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο τελειομανής μουσικός πέρασε χρόνια εργασίας για κάθε άλμπουμ, αλλά τελικά αποφάσισε ότι δεν ήταν έτοιμα για να κυκλοφορήσουν όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mirror.

Σε αυτά περιλαμβάνονται το τραγούδι «Trojan Souls» τους στίχους του οποίου μοιράστηκε χθες ο σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz και το τραγούδι «White Light» το οποίο ήταν να κυκλοφορήσει μετά την εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Χθες ο Fawaz, που ήταν ο αυτός που βρήκε νεκρό τον George Michael νεκρός στο κρεβάτι του σπιτιού του, δημοσιοποίησε στο Twitter  τους στίχους του τραγουδιού «This Kind of Love».

Λέγεται ότι το συγκεκριμένο τραγούδι, με την συμμετοχή του Έλτον Τζον, ήταν μέρος ενός άλμπουμ που θα κυκλοφορούσε το 1993 αλλά λόγω νομικών θεμάτων δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33