search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Θρίλερ με τον Έλληνα Πρέσβη στο Ρίο: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στο ΙΧ του – Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ταυτοποίηση (Photo- Video)

30.12.2016 02:04
Θρίλερ με τον Έλληνα Πρέσβη στο Ρίο: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στο ΙΧ του – Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ταυτοποίηση  (Photo- Video) - Media

 

Οι βραζιλιάνικες αρχές ανακοίνωσαν τα ξημερώματα Παρασκευής ότι βρέθηκε το πτώμα του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.

Η αναζήτηση του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία είχε τραγική κατάληξη, γνωστοποίησαν οι βραζιάνικες αρχές, σύμφωνα με το Globo της Βραζιλίας, το Reuters, το BBC και άλλα ξένα ΜΜΕ. Με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι το απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου και όλα δείχνουν ότι είναι του Έλληνα πρέσβη. 

Το πτώμα ήταν μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο που του έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και την αστυνομία οι πινακίδες ταιριάζουν με εκείνες του αυτοκινήτου που είχε νοικιάσει ο Αμοιρίδης.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα πως βρέθηκε στην περιοχή ο Έλληνας πρέσβης και τι ακριβώς συνέβη. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ , η ελληνική πρεσβεία έχει ζητήσει από το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας την άμεση διενέργεια εκ μέρους των αρμόδιων ιατροδικαστικών αρχών του ελέγχου και της σχετικής ταυτοποίησης και επίσημη ενημέρωση μόλις τα αποτελέσματα των ερευνών γίνουν γνωστά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44