search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:37
MENU CLOSE

«Καρφιά» Μουρατίδη για συγκεκριμένα talent shows: «Οι τραγουδιστές δεν είναι ικανοί να κρίνουν…»

30.12.2016 18:00
«Καρφιά» Μουρατίδη για συγκεκριμένα talent shows: «Οι τραγουδιστές δεν είναι ικανοί να κρίνουν…» - Media

 

«Έχουν γίνει πλέον της μόδας τα show, όπου βάζουν στην κριτική επιτροπή τραγουδιστές. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό».

Στα παρασκήνια του “Κάνε μου like” βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “La Biri Biri” και η ρεπόρτερ μίλησε με τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος έριξε τα βέλη του, προφανώς, κατά των Voice, Rising Star και X Factor.

«Έχουν γίνει πλέον της μόδας τα show, όπου βάζουν στην κριτική επιτροπή τραγουδιστές. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Και μας τρώνε τη δουλειά και γιατί οι τραγουδιστές δεν είναι ικανοί να κρίνουν έναν άλλον τραγουδιστή. Γενικώς επειδή εδώ εμείς ήμαστε μια παρέα και κάνουμε μια πιο οικογενειακή εκπομπή και δεν εξυπηρετούμε ξένα συμφέροντα και δεν υπακούμε σε ξένα format, είμαστε πιο χαλαροί. Θέλουμε να είμαστε πιο συμβουλευτικοί στα παιδιά και χαίρομαι πάρα πολύ διότι φέτος διαπιστώνω ότι το “κάνε μου like” έχει πολύ καλές φωνές», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:36