search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Ο viral σκύλος της Ντάουνινγκ Στριτ που πόσταρε για… Grexit (Photo)

31.12.2016 10:48
Ο viral σκύλος της Ντάουνινγκ Στριτ που πόσταρε για... Grexit (Photo) - Media

 

 Έχει σχεδόν 58.000  followers στο Twitter και 600 στο Instagram, οι αναρτήσεις του γίνονται viral και το κοινό τον αγαπά.

Οι κόντρες του με τον άλλο ένοικο της Ντάουνινκγ Στριτ έχουν αρχίσει να διχάζουν τους Βρετανούς. Ο λόγος φυσικά για τον… Ρεξ, το τεριέ του υπουργού Οικονομικών της Βρετανίας Φιλίπ Χάμοντ.

Τον λογαριασμό του Ρεξ, “Terrier About Town”, σύμφωνα με την Daily Mail διαχειρίζεται η σύζυγος του Χάμοντ, Σούζαν. «Είμαι ένα ουαλικό τεριέ που ονομάζεται Ρεξ και έχω ένα νεοαποκτηθέν αδερφάκι αλλά παραμένω ο βασιλιάς στο σπίτι! Μου αρέσει το περπάτημα, τα ψώνια και το φαγητό!», είναι το σύντομο βιογραφικό του στο Instagram.

Ενώ ο πατέρας του είναι υπεύθυνος για όλα τα οικονομικά ζητήματα, ο Ρεξ σπάνια κάνει πολιτικές αναρτήσεις. Ωστόσο έχει αναφερθεί στη σημασία του ιδιοκτήτη του για την κυβέρνηση, ενώ σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να διαβάζει εφημερίδες και περιοδικά για να ενημερωθεί σχετικά με το… Grexit.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42