search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Ο δολοφόνος του Αμοιρίδη οδηγούσε 24ώρες και ταξίδεψε 300 χιλιόμετρα για να ξεφορτωθεί το πτώμα του

02.01.2017 09:04
Ο δολοφόνος του Αμοιρίδη οδηγούσε 24ώρες και ταξίδεψε 300 χιλιόμετρα για να ξεφορτωθεί το πτώμα του - Media

 

Νέα στοιχεία για τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία Κυριάκος Αμοιρίδης και τα όσα επακολούθησαν έρχονται καθημερινά στην επιφάνεια από βραζιλιάνικα Μέσα Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν: ‘Η δολοφονία του άτυχου Κυριάκου Αμοιρίδη έγινε για να ζήσουν τον έρωτά τους η σύζυγός του με τον εραστή της Sérgio Gomes Moreira Filho!».

Οι νεότερες πληροφορίες που έγιναν γνωστές αναφέρουν πως ο δολοφόνος του Αμοιρίδη ταξίδεψε 300 χιλιόμετρα μέχρι να βρει πού θα ξεφορτωθεί το πτώμα. Οδηγούσε επί 24 ώρες φτάνοντας μέχρι και την ορεινή πόλη Nova Friburgo, αλλά τελικά επέστρεψε στη Nova Iguacu όπου και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και καμμένο το αυτοκίνητο του Έλληνα πρέσβη. 

Επίσης, η Αστυνομία φαίνεται πως δεν έχει καμία αμφιβολία για τη συμμετοχή της Φρανσουάζ στο έγκλημα παρά το γεγονός ότι εκείνη φαίνεται να ήταν σίγουρη πως θα τη γλίτωνε φορτώνοντάς τα όλα στον 29χρονο εραστή της.

Μάλιστα ο άνθρωπος που «έκαψε» το σατανικό ζευγάρι δεν είναι τελικά ξάδερφος του αστυνομικού, αλλά ανιψιός του. Ήταν εκείνος που από την αρχή αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την τραγική κατάληξη του Κυριάκου Αμοιρίδη. Μάλιστα όπως είπε στην κατάθεσή του η 40χρονη απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν μιλήσει.

Αυτό που υποστηρίζει εν τω μεταξύ ο 29χρονος αστυνομικός είναι πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα και τίποτα δεν ήταν προμελετημένο. Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε ο Sérgio Gomes Moreira Filho, την περασμένη Δευτέρα πήγε στο σπίτι για να μιλήσει με τον πρέσβη και να του ζητήσει να μην κακοποιεί τη γυναίκα του. «Τίποτε δεν ήταν προμελετημένο, τον σκότωσα σε αυτοάμυνα και κάλεσα τον ξάδερφό μου ως μάρτυρα» είπε στους αστυνομικούς.

Ωστόσο κατέθεσε πως τα πράγματα ξέφυγαν, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια και τελικά να μην έχει άλλη επιλογή από το να τον σκοτώσει, στραγγαλίζοντάς τον.

Όταν συνειδητοποίησε, απελπισμένος, ότι σκότωσε τον Αμοιρίδη, ζήτησε από τον ανιψιό του να τον βοηθήσει να κρύψει το πτώμα και έφυγαν από το συγκρότημα κουβαλώντας το μέσα σε ένα χαλί.

Ο ίδιος ο ανιψιός όμως που επίσης έχει συλληφθεί «έκαψε» το παράνομο ζευγάρι λέγοντας ότι μία ημέρα πριν είχαν συναντηθεί και οι τρεις με την 40χρονη Βραζιλιάνα να του έταξε 23.000 ευρώ αν βοηθούσε στη δολοφονία του άντρα της.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του Κυριάκου Αμοιρίδη αρνείται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία του Ελληνα πρεσβευτή στη Βραζιλία.

Με δάκρυα στα μάτια, όπως μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η 40χρονη Φρανσουάζ λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα και ότι για όλα φταίει ο εραστής της. Μάλιστα και εκείνος από την πλευρά του, παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη λέγοντας ότι η γυναίκα δεν γνώριζε τίποτε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:23