search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:04
MENU CLOSE

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αντετοκούνμπο – Νέα νίκη για τους Μπακς (Video)

03.01.2017 07:16
NBA: Εξαιρετικός, αλλά και μοιραίος ο Αντετοκούνμπο - Ηττα των Μπακς από το Χιούστον - Media

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι εκπληκτικός πετυχαίνοντας νταμπλ-νταμπλ με 26 πόντους και δέκα ριμπάουντ, οδηγώντας τους Μπακς σε ακόμα μία σημαντική νίκη με 98-94 κατά των Θάντερ του Ράσελ Ουέστμπρουκ!

Ο Έλληνας άσος πρόσθεσε και πέντε ασίστ (συν ένα κλέψιμο και μία τάπα), μία από τις οποίες έφτασε στα χέρια του Τζον Χένσον που έγραψε το 96-94. Στη συνέχεια ο Ουέστμπρουκ επιχείρησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά ο άποντος Τόνι Σνελ τον οδήγησε σε λάθος και ο Μπρόγκντον με δύο βολές σφράγισε τη νίκη των Μπακς που έφτασαν στο 17-16 (21-14 οι Θάντερ).

“Πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον Τόνι (Σνελ). Έκανε σπουδαία δουλειά. Κάνει όλα τα μικρά πράγματα. Ελπίζω ο κόσμος να το βλέπει γιατί είναι ένας νικητής”, σχολίασε ο Γιάννης για την άμυνα του συμπαίκτη του.

Ο Σνελ μάρκαρε τον Ρας που ναι μεν σκόραρε 30 πόντους με επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ (πέντε λάθη), αλλά με 3/17 σουτ στο δεύτερο ημίχρονο περιορίστηκε αισθητά και αυτό λειτούργησε καθοριστικά υπέρ των Μπακς.

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ πρόσθεσε 19 πόντους για τους Μπακς ενώ ο Γκρεγκ Μονρό είχε 15 από τον πάγκο, ενώ ο Στίβεν Άνταμς με 20 και ο Βίκτορ Ολαντίπο με 18 ακολούθησαν τον Ουέστμπρουκ.

Πηγή: Eurohoops

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:04