search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Νέα προθεσμία πήρε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου

03.01.2017 11:27
Νέα προθεσμία πήρε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου - Media

Νέα 24ωρη προθεσμία για αύριο το μεσημέρι πήρε ο 39χρoνος Χρήστος Μπαλαντίνας, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 45χρονης Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. 

Ο φερόμενος ως δράστης είχε προσαχθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή στη Λαμία το περασμένο Σάββατο, είχε πάρει προθεσμία για σήμερα το μεσημέρι και όπως είπε ο δικηγόρος του «προέκυψαν ορισμένα στοιχεία τα οποία χρειάζονται διευκρίνιση», ζητώντας νέα προθεσμία 24 ωρών. 

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Λεωνίδας Κουμπούρας (πρόκειται για απλή συνωνυμία με το θύμα), σε δηλώσεις του σημείωσε «πρόβλημα επικοινωνίας» με τον πελάτη του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το γραφείο του ανακριτή, στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, βρέθηκαν και τα δύο αδέρφια του θύματος, ο Κώστας και ο Σάββας Κουμπούρας. Ο πρώτος, κατά την αποχώρηση του κατηγορουμένου, φώναζε «Μπαλαντίνα αν είσαι άντρας να πεις την αλήθεια», ενώ από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν είπε λέξη και αυτή τη φορά.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει οτιδήποτε. 
Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία να απολογηθεί.
Ο δικηγόρος του απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά σε ισχυρισμούς παραπέμποντας στην απολογία του πελάτη του.

Αντίθετα έγινε γνωστό είναι ότι λίγη ώρα πριν από την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας είχαν φτάσει από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας και οι απαντήσεις για το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί προς εξέταση.
Πρόκειται για γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του θύματος, αλλά και στα νύχια της 45χρονης, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και το δράστη πριν από τη δολοφονία.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43