search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:14
MENU CLOSE

Απίστευτο εξώφυλλο του Charlie Hebdo δύο χρόνια μετά τη σφαγή (Photo)

03.01.2017 19:03
Σάλος με το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo - Τι λέει για Μακρόν και Μπριζίτ (Photos) - Media
 
Στις 7 Ιανουαρίου του 2015 δύο ένοπλοι τζιχαντιστές εισέβαλλαν στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι και δολοφόνησαν εν ψυχρώ 12 άτομα, τραυματίζοντας άλλους 11 εργαζόμενους στο περιοδικό.
 
Η επίθεση στο Charlie Hebdo αποδόθηκε από τους ακραίους ισλαμιστές στο «ανίερο» χιούμορ του περιοδικού, το οποίο δεν δίσταζε να σατιρίσει -συχνά με ακραίο τρόπο- ό,τι θεωρούσε ότι τον ενοχλούσε, από την πολιτική και τους πολιτικούς μέχρι τη θρησκεία κάθε είδους.
Φέτος με αφορμή τα δύο χρόνια από τη δολοφονική επίθεση των τζιχαντιστών, το Charlie Hebdo αποδεικνύει για άλλη μια φορά το… ανόσιο χιούμορ του, με ένα εξώφυλλο που σοκάρει: ένας άνδρας κοιτά χαρωπά την κάνη ενός όπλου που κρατά ένας ισλαμιστής και το εξώφυλλο αναφέρει: «2017: Επιτέλους, η άκρη του τούνελ».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:06