search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Η απάντηση της Όπρα Γουίνφρεϊ στα σενάρια που την θέλουν υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ

04.01.2017 07:24
Η απάντηση της Όπρα Γουίνφρεϊ στα σενάρια που την θέλουν υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ - Media

 

Καλεσμένη στο Late Show  του Στέφεν Κόλμπερτ ήταν η δημοφιλής παρουσιάστρια και ακτιβίστρια Όπρα Γουίνφρεϊ στα πλαίσια της προώθησης του νέου της βιβλίου. Μπορεί η συζήτηση τους να ήταν γύρω από το βιβλίο της Γουίνφρεϊ, ωστόσο ο Κολμπέρτ δεν παρέλειψε να την ρωτήσει για την πολιτική, την τελευταία συνέντευξη που έκανε με την απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα καθώς και αν η ίδια σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η Όπρα χαρακτήρισε «γλυκόπικρη» τη συνέντευξη που της παραχώρησε η Μισέλ Ομπάμα, λέγοντας πως θα της λείψει να βλέπει μια γυναίκα που της μοιάζει στον Λευκό Οίκο. «Ξέρεις, για εμένα, μια Αφροαμερικανή γυναίκα, το να μπορώ να δω μια αντανάκλαση του εαυτού μου μέσα από τα κορίτσια της και μέσα από εκείνη στον Λευκό Οίκο ήταν πολύ σημαντικό. Θα μου λείψει αυτό..», είπε στην εκπομπή.

Στην ερώτηση αν πιστεύει πως η Μισέλ Ομπάμα θα καταίβει υποψήφια σε μελλοντικές εκλογές, η απάντηση της Όπρα ήταν ξεκάθαρη « Ποτέ!» και τότε ο Κολπμέρτ βρήκε την … ευκαιρεία και έκανε το ερώτημα που εδώ και πολλούς μήνες υπάρχει στο μυαλό χιλιάδων Αμερικανών: «Υπάρχει κάποια χαρισματική Αφροαμερικανή την οποία να αγαπούν και τα δύο κόμματα;»

«Ποτέ! Η πολιτική είναι κάτι που δεν γνωρίζω», δήλωσε με νόημα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29