search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:57
MENU CLOSE

Συνάντηση Κοτζιά με Άιντε για το Κυπριακό

04.01.2017 08:44
Συνάντηση Κοτζιά  με Άιντε για το Κυπριακό - Media

 

Συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών με τον ειδικό σύμβουλο του γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπάρθ Άιντε θα έχει στις 15:00 ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Κατά τη συνάντηση θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις ενόψει της πολυμερούς διάσκεψης της Γενεύης, στις 12 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, την πρώτη τους συνάντηση για το 2017 πραγματοποιούν σήμερα, ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί. Πριν τις συνομιλίες της Γενεύης (9, 10 και 11 Ιανουαρίου) και της Διάσκεψης για την Κύπρο (12/1) έχει προγραμματιστεί ακόμη μία συνάντηση των ηγετών στις 7 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι σχεδόν καθημερινές επαφές των διαπραγματευτών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, οι οποίοι ήδη συναντήθηκαν χθες.

Αύριο, ο Πρόεδρος  της Κύπρου θα ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις ενόψει και της Γενεύης, ενώ σήμερα αργά το απόγευμα ο κ. Αναστασιάδης  θα ενημερώσει για το Κυπριακό τα μέλη της Ιεράς Συνόδου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:56