search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:31
MENU CLOSE

Η μεγάλη επιστροφή της πανέμορφης Ζιζέλ (Video)

04.01.2017 09:05
Η μεγάλη επιστροφή της πανέμορφης Ζιζέλ (Video) - Media

 

Στροφή στην καριέρα της θέλει να κάνει από ό,τι φαίνεται το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν με την είσοδο του 2017.

Έτσι η λαμπερή σταρ της πασαρέλας ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ξεδιπλώνει τις ικανότητές της στο τραγούδι. Κρατώντας μία κιθάρα και έχοντας ως φόντο το ηλιοβασίλεμα (ή την ανατολή) δίπλα στα νερά της πισίνας και στο βάθος να φαίνεται η θάλασσα η 36χρονη καλλονή ερμήνευσε το τραγούδι «Trem-Bala» της Άνα Βιλέλα.

Κάτω από την ανάρτηση η Ζιζέλ έγραψε: «Σε ευχαριστώ @AnaVilelaoficial για αυτό το αληθινό τραγούδι. Οι στίχοι του με εμπνέουν και αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και το παίξω».

Η Βραζιλιάνα καλλονή, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα whowhatwear.com, φαίνεται να διαθέτει ταλέντο και στο τραγούδι και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται το μουσικό της ταλέντο με το κοινό. Το 2014 η Ζιζέλ πρωταγωνίστησε και τραγούδησε σε μία διαφήμιση για την εταιρεία ρούχων Η&Μ και το 2015 έπαιξε κιθάρα για ένα βίντεο της Chanel No5.

Σίγουρα η Βραζιλιάνα καλλονή διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να ασχοληθεί με τη μουσική, σημειώνει ο ιστότοπος, προσθέτοντας ότι «αμφιβάλλουμε εάν το μοντέλο σκοπεύει να προσθέσει στο βιογραφικό της την μουσική με τη νέα χρονιά». Γιατί όπως έγραψε στην ανάρτησή της θέλει να εμπνεύσει τους άλλους με την μελωδία και να έχουν ένα θετικό ξεκίνημα για το 2017.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:31