search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:07
MENU CLOSE

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του πρώην επισκόπου Νύσσης

05.01.2017 06:39
«Φρούριο» η Αθήνα ενόψει Μακρόν - Media

 

Το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλεια εξιχνίασε την υπόθεση δολοφονίας του πρώην Επισκόπου Νύσσης Ελευθερίου Κατσαΐτη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός ανήμερα τα Φώτα του 2012 μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες,  οι δράστες είναι τρεις Αφγανοί σε βάρος των οποίων ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Προς το παρόν, διαφεύγουν τη σύλληψη καθώς στο διάστημα που μεσολάβησε από τη δολοφονία του 83χρονου κληρικού και μέχρι την εξιχνίαση του φόνου εγκατέλειψαν την Ελλάδα και ταξίδεψαν στην κεντρική και δυτική Ευρώπη. Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν εντοπιστεί τα ίχνη τους και επίκειται η σύλληψή τους αμέσως μόλις εκδοθούν ευρωπαϊκά εντάλματα εναντίον τους.

Ο 83χρονος  είχε βρεθεί δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στην οδό Κοδριγκτώνος. Δεν είχε εξωτερικά τραύματα αλλά ένα μαντίλι στο στόμα και ο θάνατος του ήταν ασφυκτικός. Στο διαμέρισμα δεν είχαν διαπιστωθεί ίχνη διάρρηξης, ενώ δεν έλειπαν αντικείμενα.

 

Πηγή: Καθημερινή  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03