search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:22
MENU CLOSE

Άγιο είχε η βασίλισσα Ελισάβετ! Πώς γλύτωσε από βέβαιο θάνατο την τελευταία στιγμή

05.01.2017 08:22
«Κρυφό» μήνυμα της Ελισάβετ κατά της Μέι; (Photo) - Media

Άγιο φαίνεται πως είχε η βασίλισσα Ελισάβετ καθότι γλύτωσε από σίγουρο θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με την ιστορία που αναφέρει η Mirror  πριν από λίγο καιρό η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στους κήπους του Μπάκιγχαμ στις 03:00 το πρωί.  Ωστόσο, η Ελισάβετ δεν είχε ενημερώσει της ασφάλεια του παλατιού σχετικά με την… βόλτα της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας φρουρός του παλατιού να την περάσει για… εισβολέα και να την σημαδέψει με το όπλο.

«Αμάν, Μεγαλειοτάτη! Σχεδόν σας πυροβόλησα», φέρεται να είπε ο φρουρός σύμφωνα με την Mirror,  με τη Βασίλισσα να απαντά πως δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς και πως την επόμενη φορά θα ειδοποιεί την ασφάλεια του παλατιού όταν αποφασίζει να κάνει μια μεταμεσονύχτια βόλτα στους κήπους του Μπάκιγχαμ.

Αν και είναι γνωστό πως η Ελισάβετ συνηθίζει να κάνει μεταμεσονύκτιες βόλτες στο ανάκτορο και στους κήπους, εντούτοις τα μέτρα ασφαλείας του Παλατιού έχουν αυξηθεί πάρα πολύ καθότι πριν από λίγα χρόνια ένας εισβολέας κατάφερε να μπει στους κήπους του παλατιού και στη συνέχεια να μπει μέσα στο ανάκτορο και να πάει στο δωμάτιο της Ελισάβετ.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21