search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Διαζύγιο Σκορδά – Λιάγκα: Η Ευαγγέλια Τσιορλίδα απαντάει για πρώτη φορά για το αν είναι η πέτρα του σκανδάλου (Photo)

05.01.2017 08:41
Η κοινή φωτογραφία Λιάγκα - Σκορδά και το σχόλιο που… ενόχλησε (Video + Photo) - Media

Πολλά δημοσιεύματα ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την  Ευαγγελία Τσιορλίδα να είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Γιώργου Λάγκα και της Φαίης Σκορδά. Τις φήμες αυτές είχαν πυροδοτήσει οι κοινές τους έξοδοι.

 Η παρουσιάστρια του Mad και πρωην συνεργάτιδα του Λιάγκα στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του «Λάμψη»,  παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU και για πρώτη φορά, απάντησε στα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι το «τρίτο πρόσωπο» ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Τι να πω, γελάω με όλα αυτά. Όχι, δεν είμαι η πέτρα του σκανδάλου και είναι πραγματικά αστείο όλο αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση, γιατί βρίσκομαι έξι μήνες τώρα σε σχέση ούτως ή άλλως. Πάντα ύστερα από έναν χωρισμό ψάχνουν ένα τρίτο πρόσωπο, είμαι στον χώρο, ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα!» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε «όταν ξέρεις τι σου γίνεται δεν σε αγγίζουν τέτοια δημοσιεύματα. Ούτε θύμωσα ούτε στενοχωρήθηκα! Να φανταστείς προχτές βρεθήκαμε τυχαία έπειτα από έξι μήνες με τον Γιώργο στη γιορτή του Θέμη Γεωργαντά, με ρωτούσε αν η σχέση μου πάει καλά, του είπα ότι θα του τον γνωρίσω σύντομα, μιας και οι δύο συχνάζουμε στα ίδια μέρη. Αλίμονο αν είχα πρόβλημα με ό,τι γράφεται».

Η ίδια πέρυσι, εμφανίστηκε αρκετές φορές στην εκπομπή «Πρω1νό» και ανέφερε για τη σχέση των Λιάγκα- Σκορδά: «Κοίτα να σου πω, επειδή έτσι κι αλλιώς η φύση της ραδιοφωνικής μας εκπομπής ήταν ψυχαγωγική, ήμαστε όλοι μέσα στην τρελή χαρά, δεν μπορούσα να καταλάβω κάτι αρνητικό στην ψυχολογία του Γιώργου. Πάντως και μετά που συναντιόμασταν με τη Φαίη, η εικόνα που είχα πάντα ήταν της πολύ δεμένης οικογένειας»

 

Πηγή: time for fun

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:51