search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Το Μαξίμου «σφάζει» με το γάντι το Χρυσόγονο

05.01.2017 09:44
Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ στις 12:00 υπό τον πρωθυπουργό - Σε κατάσταση ετοιμότητας οι Ένοπλες Δυνάμεις - Media

Η εξόχως δηκτική δήλωση του κ. Χρυσόγονου (ΣΚΑΙ) πως ο Αλέξης Τσίπρας αγνοεί τον ίδιο και ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά  θέματα από τον… Καρανίκα, τη Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Μαξίμου σε ομοίως δηκτικούς τόνους.

Ο πρωθυπουργός επιλέγει άλλους για να ενημερωθεί, διαμαρτυρήθηκε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξής του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. «Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων.

Το θέμα ανέκυψε νωρίτερα, σήμερα, όταν σε συνέντευξή του στον «ΣΚΑΪ» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015ν που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει» ανέφερε, για να προσθέσει: «προφανώς ενημερώνεται (σ.σ. ο πρωθυπουργός) για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Εμφανώς ενοχλημένοι κυβερνητικοί κύκλοι απαντούσαν λίγη ώρα μετά ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών. ‘Αλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:15