search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:29
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον Πορτοσάλτε: Θα πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο… (Video)

05.01.2017 10:47
Γιώργος Παπαδάκης: «Όταν η βαφή μαλλιών ξέβαψε κι έκανε καστανό το πρόσωπό μου» (Videos) - Media

 

 

Εκνευρισμένος  με τον Άρη Πορτοσάλτε  εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική του εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης, αναφορικά με όσα ειπώθηκαν για την υπόθεση με τον Αρτέμη Σώρρα.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν ο Άρης Πορτοσάλτε ήταν στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο ΣΚΑΪ για την υπόθεση Σώρρα.

«Όταν μια πολιτεία επιτρέπει επί σειρά ετών με τη συνδρομή των ΜΜΕ και διακεκριμένων δημοσιογράφων να εξαπλώνονται μυθεύματα τύπου Σώρρα και να γιγαντώνονται, έχει σοβαρό πρόβλημα», ανέφερε χθες ο Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε λέγοντας: «βουλευτής της δεξιάς παρατάξεως πήρε αγκαλιά τον κ. Σώρρα και τον πήγε μέσα στο κοινοβούλιο…

«Επί σειρά πολλών εκπομπών ο Γιώργος Παπαδάκης εργάστηκε για να διαδώσει τις ιδέες του Σώρρα πράγματι ένα κομμάτι επηρεάζεται» είπε προκαλώντας τη σημερινή έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με την έναρξη της εκπομπής απάντησε στον Άρη Πορτοσάλτε. Είπε ότι ο ίδιος δεν έχει επιτεθεί μέσα από την εκπομπή του σε συναδέλφους και μάλιστα είπε ότι θα τηλεφωνήσει στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. «Εγώ στην ανθρωποφαγία δεν θα συμμετάσχω Άρη Πορτοσάλτε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και συμπλήρωσε: “Περιμένω σήμερα να ανασκευάσεις”

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, ο Άρης Πορτοσάλτε τον κατηγορεί ότι διαφήμιζε τον Σώρρα, κάτι που κατά τον ίδιο δεν ισχύει. Μάλιστα είπε ότι ισχύει το αντίθετο, καθώς μετά από τις δικές του εκπομπές ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση και για το αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά και μάλιστα ότι τότε εκδόθηκε ανακοίνωση, από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ότι οι αμερικανικές αρχές λένε ότι αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν.


«Πόλεμος» Παπαδάκη – Πορτοσάλτε – ΒΙΝΤΕΟ από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:28