search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Άλιμος: Ετοίμαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά

05.01.2017 15:34
Άλιμος: Ετοίμαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά - Media

 

Τρομοκρατικά χτυπήματα φαίνεται να ετοίμαζε η Πόλα Ρούπα και άλλα μέλη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», όπως δείχνουν τα ευρήματα του γκαράζ στον Άλιμο.

Στο γκαράζ βρέθηκαν δύο ΙΧ με πλαστές πινακίδες, πυρομαχικά και υλικά για βόμβες. Τα μέλη της οργάνωσης φαίνεται να σχεδίαζαν να παγιδεύσουν τα αυτοκίνητα με εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Πέρα από τα ευρήματα, παρατηρείται ότι η συγκεκριμένη οργάνωση επιλέγει συχνά τον Ιανουάριο μήνα για να πραγματοποιήσει τα χτυπήματά της, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν:

– Στις 14 Ιανουαρίου του 2013, ο «Επαναστατικός Αγώνας» φέρεται να πραγματοποίησε επίθεση με καλάσνικοφ που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού 340.

– Η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, που έγινε μπροστά σε κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, στην οδό Αμερικής, στις 10 Απριλίου 2014.

– Στις 5 Ιανουαρίου του 2009, η τρομοκρατική οργάνωση πραγματοποίησε ένοπλη επίθεση εναντίον αστυνομικών που φρουρούσαν το υπουργείο Πολιτισμού στα Εξάρχεια.

– Στις 12 Ιανουαρίου του 2007, ο «Επαναστατικός Αγώνας» χτυπά με ρουκέτα έναν από τους πιο καλά φυλασσόμενους στόχους, την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:34