16/07/2019 10:24:03
10.12.2009

Δωρεάν σεξ για την κλιματική αλλαγή

Οι πόρνες μιας δανικής Ένωσης προσφέρουν δωρε άν τις υπηρεσίες τους στους χιλιάδες αντιπροσώπους της συνόδου κορυφής για την κλιματι κή αλλαγή στην Κοπεγχάγη σε ένδει ξη διαμαρτυρίας ενάντια σε μία κίνηση που έκανε εναντίον τους η δημαρχία της πόλης. Η δημαρχία της Κοπεγχάγης τοποθέτησε στα ξενοδοχεία της πόλης επιστολικά δελτάρια (καρτ ποστάλ) με τα οποία καλεί τους επισκέπτες να μην προσφύγουν στις πόρνες!

Αυτό προκάλεσε την οργή των εργαζομένων στη βιομη χανία του σεξ, της οποίας η δραστηριότητα δεν είναι παρά νομη στη Δανία. «Όλοι οι εκπρόσωποι που έρχονται στην Κοπεγχάγη για τη σύνοδο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα επιστολικά δελτάρια ως αντίτιμο, αφού καταθέσουν μια αίτηση στη διαδικτυακή μας διεύθυνση», εξήγησε η Σούζαν Μέλερ, υπεύθυνη της «Ένωσης υπεράσπισης των εργαζομέ νων του σεξ», στην οποία συμμετέχουν 80 γυναίκες.

«Αυτό θα ισχύει για όλη τη διάρκεια της συνόδου». «Φανείτε υπεύθυνοι, μην αγοράσετε σεξ», είναι γραμμένο στις καρτ ποστάλ της δημαρχίας, η οποία έστειλε επίσης επιστολή στους διευθυντές των ξενοδοχείων για να τους καλέσει να μην επιτρέψουν στις πόρνες να συναντούν πελά τες στα ξενοδοχεία τους...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.