search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:59
MENU CLOSE

Αυτό είναι το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί όλων των εποχών (Photos-Video)

05.01.2017 20:02
Αυτό είναι το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί όλων των εποχών (Photos-Video) - Media

 

Το φιλί του Τζακ (Λεονάρντο ντι Κάπριο) και της Ρόουζ (Κέιτ Ουίνσλετ) στην ταινία “Τιτανικός” είναι το καλύτερο φιλί σε κινηματογραφική ταινία, σύμφωνα με νέα έρευνα του TLC, στην οποία συμμετείχαν 2.000 Βρετανοί.

Σε απόσταση αναπνοής από τον “Τιτανικό”, βρίσκεται το φιλί με… μακαρόνια από την “Λαίδη και τον Αλήτη” καθώς και το φιλί του Σαμ (Πάτρικ Σουέιζ) και της Μόλι (Ντέμι Μουρ) στο “Ghost”, ενώ την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το πρώτο φιλί του Χαν Σόλο (Χάρισον Φορντ) και της πριγκίπισσας Λέια στον “Πόλεμο των Άστρων: Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται”.

Το πόσο σημαντικά θεωρούνται τα φιλιά της μεγάλης οθόνης φαίνεται και από τα αποτελέσματα της έρευνας, καθώς το 50% των ερωτηθέντων είπε ότι τα θεωρεί ρεαλιστικά και το 33% παραδέχθηκε ότι οι ρομαντικές ταινίες έχουν επιδράσει σημαντικά στην ερωτική του ζωή. Επίσης το 46% πιστεύει στον “έρωτα από το πρώτο φιλί” και το 70% υπογραμμίζει ότι το πρώτο φιλί βαρύνει πολύ στην εξέλιξη μιας σχέσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15