search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Το συγκινητικό αντίο του Δημήτρη Πετρόπουλου στο ΒήμαFM

06.01.2017 08:57
«Σφαγή» πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ - Media

 

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε το ΒήμαFM και τον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά έγραψε:

είναι άσχημο συναίσθημα όταν κάτι τελειώνει χωρίς να ολοκληρώσει τον κύκλο του, αλλά στη ζωή δεν ελέγχουμε εμείς όλα όσα μας αφορούν. Στο ΒΗΜΑ 99.5 περάσαμε έξι δημιουργικά χρόνια. Χωρίς παρεμβάσεις και γκρίνιες. Με καλούς συναδέλφους που στήριξαν το ραδιόφωνο και τη δημοσιογραφία. Όλο αυτό το παρασκήνιο που κυκλοφορούσε για τη σχέση ή την κόντρα του ΔΟλ με την εκάστοτε κυβέρνηση, το ακούγαμε από τρίτους ως φήμη γιατί δεν επηρέασε ποτέ τι θα λέγαμε. Ποτέ. Γι αυτό και ο δημοσιογραφικός λόγος δεν ήταν ομοιόμορφος.
Ούτε και εγώ ξέρω πόσες φορές ο δεκάλογος ήταν αντίθετος με το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ. 
Συνήθως ήταν. 
Όσο δούλευα στο ΒΗΜΑ fm δεν ένιωσα ποτέ κομμάτι του ΔΟΛ. Νιώθω τώρα που έφυγα. 
Τώρα που θα μου λείψει η παρουσία ανθρώπων που ήταν αυτονόητη. Οι λίγες κουβέντες που αντάλλασσα μαζί τους, γιατί έπρεπε να φύγω μετά την εκπομπή.
Η αίσθηση ότι ο χώρος και τα πρόσωπα είναι οικεία σημεία αναφοράς.
Αυτός ήταν για μένα ο ΔΟΛ.
Οι συνάδελφοι.
Αυτοί που δεν τσιγκουνεύτηκαν ποτέ να μας πουν καλές κουβέντες και νομίζω ότι όλοι αντέξαμε πολλά με περισσή αξιοπρέπεια. Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια η αγωνία ήταν μεγαλύτερη από τις πλάκες. Αλλά όλοι ήταν εκεί. Στη θέση τους. Στον όμιλο που λένε ειρωνικά κάποιοι, ισοπεδώνοντας μια ιστορία 100 ετών.

Πάμε παρακάτω λοιπόν… εκεί που θα βρούμε πολλούς συναδέλφους που κάποτε χωρίστηκαν οι δρόμοι μας και τώρα ξανασμίγουν.
Εκεί που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να αντιμετωπισουμε μια νέα πρόκληση. Στα Παραπολιτικά 90.1
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πεις σε κάποιον ευχαριστώ. Αυτός είναι ο δικός μου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:19