search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Κινδύνεψε να καεί ζωντανή η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου από ηλεκτρικό υπόστρωμα (Video)

06.01.2017 11:40
Κινδύνεψε να καεί ζωντανή η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου από ηλεκτρικό υπόστρωμα (Video) - Media

 

Για την περιπέτεια που πέρασε, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν ξύπνησε από πυρκαγιά που προκάλεσε ηλεκτρικό υπόστρωμα, εξαιτίας βραχυκυκλώματος, μίλησε η συγγραφές Χρυσηίδα Δημουλίδου στο «Epsilon Tv».

«Άρχισε να καίγεται το σεντόνι! Αν δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι σε κάποιο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, να είχε καεί το σπίτι μου! Δεν θέλω να το σκέφτομαι! Είμαι πάρα πολύ τυχερή που ξύπνησα αμέσως», ανέφερε  μεταξύ άλλων.  


Η συγγραφέας αναφέρθηκε στην περιπέτειά της και στο Facebook:

Προσοχή με τις ηλεκτρικές κουβέρτες. Θα ήθελα να σας επισημάνω να είστε πολύ προσεκτικοί με τις ηλεκτρικές κουβέρτες/υποστρώματα. Η δική μου άρπαξε φωτιά ενώ κοιμόμουν. Είμαι πολύ τυχερή που ξύπνησα αμέσως από τις φλόγες πάνω στο κρεβάτι που ευτυχώς δεν πρόλαβαν να εξαπλωθούν. Δεν προηγήθηκε καμία ύποπτη μυρωδιά ώστε να κινήσει υποψίες. Θα μπορούσε να είχε γίνει μεγάλη ζημιά, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Σας παρακαλώ να κάνετε έλεγχο τα καλώδια, να μην τις βάζετε σε υψηλή στάθμη, να μη τις έχετε συνέχεια αναμμένες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10