search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:27
MENU CLOSE

Ξεσπάθωσε η Ραχήλ Μακρή κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Σκληρή επίθεση μέσω Facebook

06.01.2017 12:07
Το κόμμα Παπακώστα στηρίζει Ραχήλ Μακρή για τη δημαρχία Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης - Media

 

 

Με σκληρά λόγια επιτέθηκε η Ραχήλ Μακρή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τα υπονοούμενα που άφησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας για την αποχώρηση της.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ραχήλ Μακρή έγραψε, απαντώντας στη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Εγώ κυρία μου δεν διαχώρισα την θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας και την έλλειψη πολιτικής.

Το δικό μου έργο απέναντι στους νταβατζηδες και τους χορηγούς είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής και της αντιτρομοκρατικής όταν με απειλούσαν με την ζωή μου και των παιδιών μου και έσπαγαν βουλευτικά αυτοκίνητα.

Το δικό σας που ακριβώς είναι;

Ξέχασα ήσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή.

Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και όχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000€».

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10