16/02/2019 12:41:29
10.12.2009

Όχι νέες θέσεις εργασίας για πόρνες

Κανείς δεν γνωρίζει τις ακριβείς λεπτομέρειες της νέας στρατηγικής για την απασχόληση που παρουσίασε ο πρόε δρος Μπαράκ Ομπάμα, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο: δεν περιλαμβάνονται η νομιμοποίηση των ναρκωτικών και η πορνεία. Ο πρόεδρος απέρριψε με ευγενικό τρόπο αυτή την ελάχιστα «ορθόδοξη» πρόταση που του έκανε ένας φοιτητής σε μία συνάντηση με το κοινό στην Πενσιλβανία, όπου εξη γούσε τη στρατηγική του, η οποία αποβλέπει να δημιουρ γήσει θέσεις εργασίας, τη στιγμή που η ανεργία αγγίζει το 10% του πληθυσμού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ένας νεαρός, που μελετά τις στατιστικές, ρώτησε τον Ομπάμα αν σκεφτόταν να νομιμοποιήσει την πορνεία, τα τυχερά παιχνί δια και τα ναρκωτικά για να αναζωογονήσει ένα τμήμα της οικονομίας. «Εκτιμώ την ειλικρίνεια της ερώτησής σας, αλλά αυτό δεν θα είναι η στρατηγική μου για την απασχόληση», απάντησε ο πρόεδρος χαμογελώντας.

«Το να αμφισβητούμε τη λαϊκή σοφία είναι τμήμα αυτού που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουμε στο πανεπιστήμιο. Κάνετε ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε, δηλαδή να βλέπετε τα πράγματα κάτω από μια άλλη γωνία», συνέχισε ο Ομπάμα, προκαλώντας τα γέλια της ομήγυρης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.