24/01/2020 10:00:14

Βαρύ το κλίμα για τον Καρακούση στον ΔΟΛ

Ο Καρακούσης για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ: Υπάρχουν άγνωστες λεπτομέρειες στην... περιπέτεια μας - Media

Βαρύ κλίμα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες για τον διευθυντή του "Βήματος", Αντώνη Καρακούση, στην Μιχαλακοπούλου. Το γεγονός ότι ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Σταύρου Ψυχάρη δεν συμμετείχε στις κρίσιμες συσκέψεις των τελευταίων ημερών, έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που θέλουν τον εκδότη να του «χρεώνει»  πολλές από τις αστοχίες, τόσο δημοσιογραφικά όσο και σε επίπεδο γενικότερου μάνατζμεντ.
Σημειώνεται ότι ο Α. Καρακούσης δεν συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ανάμεσα στον Σταύρο Ψυχάρη και τον Φώτη Μπόμπολα, ούτε και σε αυτή στην οποία..  έλαβαν μέρος ο νομικός σύμβουλος του ΔΟΛ, κ. Πιμπλής, η σύζυγος και οι δυο γιοι του Ψυχάρη, Παναγιώτης και Ανδρέας...
Ανάμεσα στα άλλα, ο Ψυχάρης χρεώνει στον Καρακούση τους αναποτελεσματικούς χειρισμούς που έγιναν με τις τράπεζες. (Από τα media της εφημερίδας Παραπολιτικά)

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.