search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:28
MENU CLOSE

To νέο μήνυμα των Μπακς στα ελληνικά με τη φανέλα της Εθνικής (Photo)

08.01.2017 09:54
«I Can

 

Από τη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα του NBA Voting για το All Star Game, άλλο τόσο εντείνονται οι προσπάθειες των Μπακς για να… σιγουρέψουν την παρουσία του Αντετοκούνμπο στη Νέα Ορλεάνη!

Αυτή τη φορά το ελληνικό του μήνυμα είχε… μεγαλύτερη δόση από Ελλάδα, αφού στην φωτογραφία που επέλεξαν για το promotion, ο Γιάννης φοράει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας!

«Κάντε Retweet για να γίνει ο Γιάννης ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε All Star Game του ΝΒΑ. Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE» έγραψαν χαρακτηριστικά.

Ο Αντετοκούνμπο είναι δεύτερος σε ψήφους όσον αφορά τη θέση που θα παίξει πίσω από τον Λεμπρόν Τζέιμς, 3ος στην Ανατολή (μετά και τον Ίρβινγκ) και 7ος σε ολόκληρο το ΝΒΑ, μόλις 1.000 ψήφους πίσω από τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:27