search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:46
MENU CLOSE

Στην «κατάψυξη» η χώρα – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κύμη, Σκόπελος, Αλόνησος

08.01.2017 18:00
Κλειστοί και σήμερα δρόμοι στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο των Χανίων - Media

 

Χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες καταγράφονται στη χώρα, που βρίσκεται και την Κυριακή στο έλεος του ψύχους.

Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της φονικής κακοκαιρίας σε Ναυπακτία και Κομοτηνή.

 Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Καρπενήσι από την είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 58χρονου χειριστή εκχιονιστικού την ώρα της εργασίας του.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επικρατεί ολικός παγετός στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ και τα επόμενα 24ωρα θα διατηρηθούν θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Ελάχιστη βελτίωση και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τετάρτη.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο δήμος Κύμης- Αλιβερίου με απόφαση του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί στην περιοχή από τη σφοδρή χιονόπτωση. 

Με την απόφασή του αυτήν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ενεργοποιεί τη συνεργασία με τον στρατό που διαθέτει μηχανήματα έτσι ώστε να γίνονται άμεσες παρεμβάσεις, κυρίως στη διάνοιξη των δρόμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, τα προβλήματα εντοπίζονται στο τμήμα Μετόχι- Κύμη, στους ορεινούς όγκους της Κύμης και τον ορεινό όγκο Κονιστρών, καθώς επίσης και σε ένα τμήμα του δρόμου Αλωνάρη- Οκτανιά.

Στα συγκεκριμένα τμήματα, παρά τις παρεμβάσεις από μηχανήματα της Περιφέρειας, δεν ήταν δυνατή, λόγω της χιονοθύελλας, η αποκατάσταση της κυκλοφορίας, γεγονός που οδήγησε την Περιφέρεια να κηρύξει την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, στα υπόλοιπα τμήματα της Στερεάς Ελλάδας, στη Βοιωτία, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα, και τη Φωκίδα δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι οδικοί άξονες της Περιφέρειας παραμένουν ανοιχτοί με εξαίρεση μικρούς επαρχιακούς δρόμους.

Ωστόσο, σε ολόκληρη την Περιφέρεια οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα, ενώ συστήνεται στους οδηγούς να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι εφοδιασμένοι πάντα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε περίπτωση, ιδιαίτερα αν πρόκειται να κινηθούν σε περιοχές όπου είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και  η Σκόπελος – Στα δύο μέτρα το χιόνι στην Αλόννησο

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Σκόπελος και το ίδιο αναμένεται να γίνει και για την Αλόννησο, μετά την σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τα δύο νησιά των Σποράδων, όπου το χιόνι στην μεν Σκόπελο έφθασε το 1 μέτρο, ακόμα και μέσα στην Χώρα, στην δε Αλόννησο, στο Πατητήρι, έχει ξεπεράσει και το 1,5 μέτρο.

 Η κατάσταση κυρίως στην Αλόννησο είναι απελπιστική, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα κίνησης στο νησί και από τη δημοτική αρχή καταβάλλονται προσπάθειες για την στοιχειώδη αποκατάσταση της ζωής στο νησί.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας οι τηλεφωνικές συνδέσεις, αφού δεν ηλεκροδοτείται η Αλόννησος για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Παράλληλα δεν υπάρχει υδροδότηση στα κτίρια του νησιού, επειδή δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια λόγω έλλειψης ρεύματος και πολικών θερμοκρασιών.

 Οι δρόμοι στην Αλόννησο είναι αδιάβατοι, στο Πατητήρι που είναι και η πρωτεύουσα του νησιού, το χιόνι έχει φθάσει το 1,5 μέτρο, ενώ στην Παλιά Αλόννησο ξεπερνά και τα 2 μέτρα. Ανάλογες συνθήκες επικρατούν και στους οικισμούς Βότση,Ρουσούμ Γυαλός και Στενή Βάλλα ,όπου είναι αδύνατη η οδική προσέγγιση.

 Στη γειτονική Σκόπελο το χιόνι έφθασε το 1 μέτρο στη Χώρα και όλοι οι δρόμοι είναι χιονισμένοι. Κλειστός παραμένει και ο βασικός δρόμος του νησιού από την Χώρα Σκοπέλου προς το Ελιος, το Λουτράκι και τη Γλώσσα, όπου το χιόνι ξεπερνά τα 40 εκατοστά, σύμφωνα με τον δήμαρχο Χρήστο Βασιλούδη που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 Καταβάλλονται προσπάθειες αποχιονισμού των δρόμων, αλλα οι χαμηλές θερμοκρασίες-πρωτόγνωρες για το νησί-έχουν ακινητοποιήσει και τα μηχανήματα.

 Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σκοπέλου, το νησί είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ζητείται να ληφθεί μέριμνα από την πλευρά της Πολιτείας, για την αποκατάσταση των κανονικών ρυθμών ζωής.

 Στην χερσαία Μαγνησία τα προβλήματα παραμένουν από τον χιονιά και τις χαμηλές θερμοκρασίες ,παρά τον ήλιο που έκανε την εμφάνισή του στον Βόλο.

Η πρωτεύουσα της Μαγνησίας είναι χιονισμένη και προβλήματα υπάρχουν εξαιτίας του πάγου σε πολλές συνοικίες κυρίως στα προάστια προς το Πήλιο.

 Στο Πήλιο το χιόνι είναι άφθονο, αλλά ο πάγος δυσκολεύει τις μετακινήσεις με αυτοκίνητα. Στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου στο Πήλιο χρειάζονται αλυσίδες αφού η θερμοκρασία στα Χάνια είναι στους -13 βαθμούς, ενώ στον Βόλο μόλις και άγγιξε το 0.

 Ανοιχτό είναι σήμερα και το χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες του Πηλίου, αλλά παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, χρειάζονται τα αυτοκίνητα αλυσίδες ,λόγω του πάγου στο οδόστρωμα.

Έκλεισε το αεροδρόμιο των Χανίων λόγω του παγετού

Προβλήματα και στις πτήσεις δημιουργεί ο χιονιάς που πλήττει το νησί από το βράδυ του Σαββάτου, με χιόνια και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Το αεροδρόμιο “Ιωάννης Δασκαλογιάννης” των Χανίων έκλεισε, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αερολιμενάρχης Λευτέρης Καστανάκης, και δεν θα εκτελεστούν άλλα δρομολόγια απόψε από το και προς το αεροδρόμιο.

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην Πτολεμαΐδα, ομαλοποιείται η παροχή θέρμανσης

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην 3η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς και μετά την επανεκκίνησή της, εντάσσεται σταδιακά στο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας προσφέροντας παράλληλα το απαραίτητο φορτίο για τη θέρμανση της πόλης.

Σε ποιες περιοχές δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Κοζάνη: Κλειστά λόγω παγετού τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα και την Τρίτη, 9 και 10 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το πρωί.

Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου και τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό.

Κλειστά τα σχολεία στο Ρέθυμνο

Βαρύς ο χιονιάς στο Ρέθυμνο με το χιόνι να έχει καλύψει από την κορφή του Ψηλορείτη, των Ρεθεμνιώτικων μαδάρων έως και την παραλία του Ρεθύμνου με υψηλό κίνδυνο για ατυχήματα από την ολισθηρότητα των δρόμων τόσο λόγω του χιονιού, όσο και των παγίδων σε σημεία με παγετό.

Σε γενικές γραμμές προβλήματα δεν υπάρχουν δεδομένου ότι τόσο συνεργεία των δήμων όσο και η ΕΛΑΣ έχουν αναλάβει να συντονίζουν την κίνηση σε δύσκολα σημεία του οδικού δικτύου αλλά και προτρέπουν οδηγούς και πεζούς να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και φύλαξης. Όπως ενημέρωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ το συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, τα μόνα μικροπροβλήματα που δημιουργήθηκαν αφορούσαν καθαρά μέσα στην πόλη και είχαν να κάνουν με απεγκλωβισμούς σε ανελκυστήρες, κοπή ορισμένων δέντρων που είχαν σπάσει και εμπόδιζαν την κίνηση και τη μεταφορά κάποιων ατόμων που ζήτησαν τη συνδρομή της Υπηρεσίας.

Ο δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης στο Ρέθυμνο, κάνει λόγο για μία συντονισμένη ενέργεια ώστε όλοι οι δρόμοι να παραμείνουν ανοικτοί στον ευρύτερο δήμο χωρίς να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τη βοήθεια τόσο των έξι μηχανημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και με μηχανήματα ιδιωτών. Έκανε λόγο μάλιστα για την αποκλειστική διαχείριση του χιονιά από την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού. Τόσο η αντιπεριφεριάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή όσο και ο δήμαρχος κ. Μαρινάκης ζητούν από τους πολίτες να μην προβαίνουν σε άσκοπες μετακινήσεις λόγω του ψύχους αλλά και της επικινδυνότητας στους δρόμους από τον παγετό. Σε περιπτώσεις προβλημάτων υγείας η κ. Λιονή καλεί τους πολίτες να απευθύνονται στα τμήματα Πολιτικής Προστασίας τα οποία θα αναλαμβάνουν ενδεχόμενες μεταφορές.

Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής συνεχιζόταν η χιονόπτωση στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου με το χιόνι να έχει φτάσει έως και το ένα μέτρο μέσα στα Ανώγεια. Χιονόπτωση η οποία πέφτει ασταμάτητα από χθες στις 03:00 τα ξημερώματα χωρίς διακοπή. Το Κέντρο Υγείας Ανωγείων λειτουργεί κανονικά ενώ όλοι οι κεντρικοί δρόμοι είναι ανοικτοί λόγω των αδιάκοπων προσπαθειών των συνεργείων δήμου και περιφέρειας ώστε να μην αποκλειστεί η ευρύτερη περιοχή και τα χωριά. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανωγείων Μανώλη Καλλέργη κάτοικοι και κτηνοτρόφοι είχαν προετοιμαστεί από μέρες για τον χιονιά ο οποίος είχε γνωστοποιηθεί από την ΕΜΥ με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν προβλήματα που να χρήζουν γενικότερης κινητοποίησης των αρμόδιων υπηρεσιών.

Από πλευράς τους οι πολίτες εφοδιάστηκαν με διάθεση και βαριά ρούχα και ξεχύθηκαν στους δρόμους όπου τα παιδιά είχαν την τιμητική τους, μιας και το χιόνι στο Ρέθυμνο και την Κρήτη εμφανίζεται στις πολύ ορεινές περιοχές και σπανίως σε πλατείες και σημεία του αστικού ιστού.

Σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά για αύριο Δευτέρα ενώ η κυρίαρχη έκκληση από πλευράς της περιφέρειας και του συντονιστικού είναι να δοθεί μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σε όλα τα οδικά δίκτυα κύρια, περιφερειακά και αγροτικά.

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης λόγω παγετού

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων που προκαλεί ο παγετός στους καυστήρες των σχολικών κτιρίων.

Στην Καρδίτσα 

Κλειστά θα είναι τη Δευτέρα όλα τα σχολεία του δήμου Καρδίτσας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Περιφέρεια των Χανίων

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Την απόφαση αυτή πήρε ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης, έπειτα από συνεννόηση με τους δημάρχους της περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας η απόφαση ελήφθη καθώς, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στην ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και τη μεταφορά μαθητών και εκπαιδευτικών.

Από τις 10:00 και μετά θα ανοίξουν τα σχολεία στον Δήμο Τρικκαίων

Από τις 10:00 και μετά, θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα -με απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου- τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων.

Κλειστά και σε Λέσβο, Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο

Μετά από συνεννόηση με τους Δημάρχους και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της εκπαίδευσης η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ότι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, τα σχολεία στα νησιά της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, θα παραμείνουν κλειστά.

Και στα τρία νησιά επικρατούν πολικές θερμοκρασίες που δεν επιτρέπουν τη μετακίνηση των μαθητών ιδιαίτερα στα χωριά των νησιών.

Φλώρινα, Κατερίνη και Χαλκιδική

Στον Δήμο Φλώρινας τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, δεν θα λειτουργήσουν στις 9 και 10 Ιανουαρίου, ενώ κανονικά θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί.

Στο Δήμο Κατερίνης κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστά μόνο τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.

Στη Χαλκιδική, στο Δήμο Αριστοτέλη δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου σε δομές της πρωτοβάθμιας (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία), όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσια και λύκεια) καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ και στο σύνολο των κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία το διήμερο, και στο Δήμο Πολυγύρου. Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων.

Στο Δήμο Εορδαίας στην Κοζάνη όλα τα σχολεία θα είναι κλειστά τη Δευτέρα καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Κλειστά σε όλη τη Ροδόπη θα παραμείνουν σήμερα Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Κλειστά σε όλη τη Ροδόπη θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ύστερα από απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε εξαιτίας της δυσκολίας μετακίνησης των μαθητών ορεινών και ημιορεινών περιοχών λόγω του παγετού και μετά από τη διαπίστωση ότι πολλοί σωλήνες του δικτύου ύδρευσης είναι σπασμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζεσταθούν εύκολα οι σχολικές αίθουσες πολλών σχολικών μονάδων στους τέσσερις δήμους της Ροδόπης.

Από την Τρίτη, 10-01-2017, τις αποφάσεις για τη λειτουργία ή μη των σχολείων και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα τις λαμβάνει ο οικείος δήμος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.

Δυτική Ελλάδα 

Ειδικότερα, στην Αχαΐα, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία του δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ενώ στον δήμο Ερυμάνθου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των τοπικών κοινοτήτων Χαλανδρίτσας, Λεοντίου, Ερυμάνθειας, Σταυροδρομίου και Σκιαδά.

Στον δήμο Πατρέων δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου, καθώς και το δημοτικό και νηπιαγωγείο στα Σελλά.

Στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό και νηπιαγωγείο Λαμπείας, οι λυκειακές τάξεις Λαμπείας το δημοτικό και νηπιαγωγείο Πανόπουλου, το γυμνάσιο Πανόπουλου, καθώς και το δημοτικό νηπιαγωγείο στου Κούμανι.

Στην Αιτωλοακαρνανία, κλειστά θα είναι αύριο τα δημοτικά και νηπιαγωγεία σε ολόκληρο τον δήμο Ναυπακτίας. Στον δήμο Αγρινίου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Καλλιθέας, Αγίου Βλασίου, Κυπαρίσσου, Ποταμούλας και Σκουτεράς.

Κλειστά όλα τα σχολεία στη Στερεά Ελλάδα

Κατά μία ή δύο μέρες θα παρατείνουν τις διακοπές τους οι μαθητές των σχολικών μονάδων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, λόγω της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ήδη με αποφάσεις οι οποίες έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής, τα σχολεία στη Φθιώτιδα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν αύριο.

Παρόμοια απόφαση κρατά κλειστά και τα σχολεία της Βοιωτίας.

Σε όλο τον νομό Εύβοιας τα σχολεία αύριο Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ σε ορισμένες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν ούτε την Τρίτη, όπως στον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου.

Σε ό,τι αφορά την Ευρυτανία, στον Δήμο Καρπενησίου τα σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο ενώ στον Δήμο Αγράφων εκτός από την αυριανή μέρα θα μείνουν κλειστά και την Τρίτη.

Τέλος σε ό,τι αφορά τη Φωκίδα αύριο θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία.

Σημειώνεται ότι εν αναμονή του νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να χτυπήσει και ορισμένες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, οι σχετικές αποφάσεις για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων θα εξεταστούν εκ νέου την αυριανή μέρα και δεν αποκλείεται να εκδοθούν παρόμοιες αποφάσεις και για την Τρίτη.

Στον δήμο Μεσολογγίου, θα παραμείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του προβλήματος με την υδροδότηση το 1ο το 2ο και το 3ο δημοτικό σχολείο, τα νηπιαγωγεία, το γυμνάσιο και το λύκειο.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν ο παιδικός σταθμός Αιτωλικού και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης γενικής αγωγής.

Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στη Μαγνησία

Κλειστά θα παραμείνουν στον Βόλο και την περιφέρειά του αύριο όλα τα σχολεία λόγω του χιονιού και του παγετού που επικρατούν στην περιοχή.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου αναφέρει ότι «με απόφαση του Δήμου Βόλου δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην περιοχή ευθύνης του.

»Αύριο και μετά από νέα ενημέρωση, από πλευράς των αρμοδίων υπηρεσιών, θα υπάρξει επανεξέταση της κατάστασης, για τη λειτουργία ή μη των σχολείων, για την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, και έγκαιρη ενημέρωση με υπευθυνότητα και απόλυτο σεβασμό στους μαθητές, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:45