search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία τη Δευτέρα στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

08.01.2017 19:51
Ο χειμώνας επιστρέφει: Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια - Media

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία αύριο, Δευτέρα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, με βάση τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι αρμόδιοι παράγοντες και σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την Κυριακή και τις προγνώσεις για τη Δευτέρα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό και όχι τόσο στο χιόνι που υπάρχει στους ορεινούς οικισμούς και έχει αντιμετωπιστεί. Οι αρμόδιοι παράγοντες, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη, έχουν αποφασίσει τα σχολεία να ανοίξουν κανονικά και στην ώρα τους, χωρίς καθυστέρηση.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος της ορεινής Μύκης, Τζεμήλ Καπζά, ο δήμος έχει ρίξει περίπου 100 τόνους αλάτι στο δίκτυο της αρμοδιότητάς του και η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Απαιτείται, όμως, προσοχή από τους οδηγούς τις πρωινές ώρες λόγω του παγετού, όπως και από τους γονείς που θα μετακινήσουν τα παιδιά στα σχολεία.

Αντίστοιχα, προσοχή εφιστάται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ξάνθης, κυρίως για τους οδηγούς που θα μετακινηθούν προς την ορεινή Σταυρούπολη, ενώ ηπιότερη εμφανίζεται η κατάσταση στους πεδινούς δήμους και απολύτως ομαλή στην πόλη της Ξάνθης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:39