search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:35
MENU CLOSE

Κρατούμενος στραγγάλισε την κοπέλα του κατά τη διάρκεια επίσκεψή της στη φυλακή

09.01.2017 07:01
Κρατούμενος στραγγάλισε την κοπέλα του κατά τη διάρκεια επίσκεψή της στη φυλακή  - Media

Μια απίστευτη ιστορία από την Αργεντινή έγινε γνωστή από το διεθνή τύπο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο κρατούμενας Γκάμπριελ Ερέρα, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την κοπέλα του μέσα στη φυλακή όταν εκείνη πήγε να τον επισκεφτεί.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Ερέρα εκτίει ποινή για τη δολοφονία της… συζύγου του την οποία σκότωσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ,  η 20χρονη κοπέλα επισκέφτηκε στη φυλακή τον 39χρονο Ερέρα, έχοντας μάλιστα μαζί της και την 2 μηνών κόρη της. Κάποια στιγμή, ο Ερέρα φέρεται να παρουσιάστηκε στους φρουρούς της φυλακής κρατώντας στα χέρια το μωρό και να ομολόγησε το έγκλημά του.

Ο Ερέρα συνελήφθη το 2003 για κλοπές και στη συνέχεια στραγγάλισε τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια συζυγικής επίσκεψης στις φυλακές.

 «Μόλις σκότωσα την κόρη σου», φέρεται να είπε στη μητέρα του θύματος.

«Την είχα προειδοποιήσει να είναι προσεχτική μαζί του γιατί είναι δολοφόνος», δήλωσε η μητέρα της 20χρονης στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:35