search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Συμμορία ανηλίκων «σάπισε στο ξύλο» 58χρονο πριν τον ληστέψει

09.01.2017 08:07
Συμμορία ανηλίκων «σάπισε στο ξύλο» 58χρονο πριν τον ληστέψει - Media

Μια συμμορία νεαρών αγοριών επιτέθηκαν σε έναν 58χρονο άντρα για να τον ληστέψουν. Κατά τη διάρκεια τις επιθέσεις τα αγόρια έκαναν «μαύρο» στο ξύλο τον άτυχο άντρα, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αστυνομία της κομητείας  Μπαγκιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας ο άντρας δέχθηκε επίθεση από επτά νεαρούς ηλικίας από 9χρονων μέχρι και 15.

Ο άντρας δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στην πλάτη και στη συνέχεια συνέχισαν να τον χτυπάνε μέχρι να αποσπάσουν την τσάντα του.

«Δυστυχώς, μέχρι στιγμής,  δεν έχουμε κάποια άλλη περιγραφή των δραστών, αλλά είμαι αισιόδοξος πως κάποιος που ίσως είδε κάτι θα έρθει σε εμάς»,είπε στα τοπικά μέσα ο αστυνομικός επιθεωρητής της υπόθεσης, περιγράφοντας μάλιστα και την τσάντα που εκπλάπει, λέγοντας πως είναι «ξεχωριστή».

«Η τσάντα είναι χρώματος royal blue και η χειρολαβή της είναι λευκή και μπλε, αν την δείτε κάπου ενημερώστε μας άμεσα» είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19