search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:44
MENU CLOSE

Έξαλλη η Καινούργιου με την Ανανία: «Τι είναι αυτά»; (Video)

09.01.2017 09:55
Έξαλλη η Καινούργιου με την Ανανία: «Τι είναι αυτά»; (Video) - Media

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου όταν διάβασε σε συνέντευξη ότι η Τραϊάνα Ανανία της χρεώνει τη δημιουργία της φήμης για δήθεν σχέση της με τον Δημήτρη Παππά. Η ηθοποιός και ο γιος της Χριστίνας Παππά είχαν βρεθεί στην ίδια παρέα το βράδυ των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχαν αναφέρει στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, η Τραϊάνα Ανανία ζήτησε το τηλέφωνο του Δημήτρη Παππά την Παραμονή των Χριστουγέννων, στην πρώτη τους συνάντηση. Ακριβώς την επόμενη μέρα, οι δυο τους διασκέδασαν μαζί στην παρέα Λάτσιου – Κωστόπουλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, έξω φρενών το πρωί της Δευτέρας, είπε: «Ξαφνικά βλέπω να δίνει μια συνέντευξη στη Realnews και να χρησιμοποιεί το όνομά μου «Για ποιο λόγο η Κατερίνα Καινούργιου είπε στην εκπομπή…». Το ρεπορτάζ το λένε εδώ οι συνάδελφοί μου. Επίσης, εγώ το μόνο που είπα είναι ότι είχαμε βγει όλοι μαζί το βράδυ των Χριστουγέννων, η Τραϊάνα και ο Δημήτρης και βάλαμε ένα ερωτηματικό. Και να δίνεις μια συνέντευξη, να χρησιμοποιείς το όνομά μου ότι εγώ είπα… Έπαθα σοκ χθες! Τι είναι αυτά; Να σου πω κάτι Τραϊάνα μου; Αν είσαι μόνη σου -επειδή κι εγώ μόνη είμαι- θα τηλεφωνήσεις και θα πάρεις την Kumtelοοικογένεια»!

Πηγή: zappit.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:44