search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:12
MENU CLOSE

Συναντήσεις Τσακαλώτου με Σαπέν και Μοσκοβισί με φόντο τη Β’ αξιολόγηση

09.01.2017 10:35
Τσακαλώτος: Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να καταλήξουμε για το χρέος εντός τριών εβδομάδων - Media

Συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του, Μισέλ Σαπέν, θα έχει την προσεχή Τετάρτη στο Παρίσι, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 (τοπική ώρα), εντάσσεται σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο των επαφών για τις διαπραγματεύσεις για τη β’ αξιολόγηση.

Την Πέμπτη αναμένεται να συναντηθεί ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ερωτηθείς για την ημερομηνία επιστροφής των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ο Μ. Σχοινάς ανέφερε πως δεν υπάρχουν νεότερα, σημειώνοντας ωστόσο πως ο Έλληνας υπουργός θα επισκεφτεί τις Βρυξέλλες την Πέμπτη και θα συναντηθεί με τον επίτροπο Μοσκοβισί.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:12