20/01/2019 06:10:05
10.12.2009

Ο «Ιησούς» δεν ηρεμούσε με τίποτε

Ένας αστυνομικός στο Ρόκβιλ, προάστιο της Ουάσιγκτον, χρειάστηκε να πυροβολήσει δύο φορές για να αποτελειώσει ένα ροτβάιλερ πίτμπουλ, το οποίο είχε εξαγριωθεί και είχε επιτεθεί στον ιδιοκτήτη του και το οποίο δεν μπόρεσαν να ηρεμήσουν ούτε οι ηλεκτρικές εκκενώσεις με το περιβόητο πιστόλι «τέιζερ».

Η αστυνομία κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη του «Ιησού», δια σταύρωση ενός ροτβάιλερ με πίτμπουλ, που ζύγιζε 60 κιλά και το οποίο είχε εξαγριωθεί. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν για ώρες να συλλάβουν το ζώο και μετά χρησιμοποίησαν ηρεμιστικά, πριν υποβάλλουν το ζώο σε ηλεκτρικές εκκε νώσεις με πιστόλι «τέιζερ». Αλλά το ζώο δεν επηρεάστηκε καθόλου όταν δέχθηκε εκκενώσεις 50.000 βολτ, που συνή θως έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση παράλυση.

«Αφού προσπαθήσαμε επί ώρες να συλλάβουμε το σκυλί, η αστυνομία χρησιμοποίησε το "τέιζερ", αλλά τα πάντα απέτυχαν. Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε σφαίρες», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου νοσηλεύεται με δαγκωματιές στα χέρια, στο στήθος και στα οπίσθια...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.