search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Γερμανία: Οι Πράσινοι προτείνουν το κράτος να πληρώνει για επισκέψεις σε… επαγγελματίες του σεξ!

09.01.2017 19:40
Γερμανία: Οι Πράσινοι προτείνουν το κράτος να πληρώνει για επισκέψεις σε... επαγγελματίες του σεξ! - Media
 
Την πρόταση το γερμανικό κράτος να… επιδοτεί τις επισκέψεις ατόμων που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες σε… επαγγελματίες του σεξ κατέθεσε βουλευτής του κόμματος των Πρασίνων.
 
Συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Σάρφενμπεργκ δήλωσε στην εφημερίδα «Welt am Sontag» ότι οι τοπικές αρχές θα μπορούσαν να καλύπτουν τα έξοδα ατόμων με αναπηρίες ή με σοβαρές ασθένειες, προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να ικανοποιούν τη λίμπιντό τους.
 
Αντίστοιχο σχέδιο εφαρμόζεται ήδη στην Ολλανδία, όπου ασθενείς και ΑμΕΑ έχουν το δικαίωμα να επιδοτούνται για τη χρήση υπηρεσιών επαγγελματιών του σεξ, τα οποία θεωρούνται ως ιατρικές δαπάνες.
 
Το σχέδιο των Πρασίνων προβλέπει ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να αποδεικνύουν την ανάγκη για τις υπηρεσίες αυτές, καθώς και την αδυναμία τους πληρώσουν για αυτές. Σημειώνεται ότι η εφημερίδα ανέφερε ότι συχνά στη Γερμανία, όπου η πορνεία είναι νόμιμη από το 2002, επαγγελματίες του σεξ επισκέπτονται κέντρα πρόνοιας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:54