search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25
MENU CLOSE

Διακοπή κυκλοφορίας σε Κατεχάκη, Καρέα, περιφερειακό Λυκαβηττού

09.01.2017 19:55
Διακοπή κυκλοφορίας σε Κατεχάκη, Καρέα, περιφερειακό Λυκαβηττού - Media
 

 

Λόγω της χιονόπτωσης έχουν προκληθεί κυκλοφοριακά προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας. Στις 23.30 διεκόπη η κυκλοφορία στην Λ. Καρέα από την Ηλιούπολη, στη Λεωφόρο Κατεχάκη από την Πίνδου, στον περιφερειακό Λυκαβηττού από την Γλύκωνος, στις οδούς Πρωτοπαπαπαδάκη και Βενιζέλου στο Γαλάτσι και Καρεπενησιώτη και Μουσών στο Ψυχικό. 

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα εξής σημεία:

-Στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου της περιοχής έως την περιοχή Ανατολή.

-Στη λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.

Νωρίτερα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414. Παράλληλα, διακοπή της κυκλοφορίας έχει γίνει και από το 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θήβας, στο ρεύμα προς τη Θήβα, για τα φορτηγά, ενώ η κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Επίσης, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:24