search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:12
MENU CLOSE

Δολοφόνησε την έγκυο κοπέλα του και στη συνέχεια σκότωσε αστυνομικό – Τον καταζητούν οι αρχές (Photos)

10.01.2017 07:45
Πήλιο: Σκότωσε τον εραστή της πρώην συζύγου του – ««Θόλωσα, δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανένα» - Media

Ήθελε  να γίνει ένα από τους πιο διαβόητους κακοποιούς στη χώρα καθώς και να τον καταδιώκει η αστυνομία. Και φαίνεται πως ο δράστης πέτυχε αυτό τον ιδιότυπο στόχο του καθώς έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή αλλά και απώλειες στις διωκτικές αρχές.

A Facebook post from the account of Markeith Loyd just a month before he allegedly killed his girlfriend and sparked a manhunt

Ο λόγος για τον Μάρκειθ Λόιντ, 41 ετών, για τον οποίον από τα μέσα του προηγούμενου μήνα η αστυνομία της Φλόριντα έχει εξαπολύσει τεράστιο ανθρωποκυνηγητό.

Ο Λόιντ δολοφόνησε την έγκυο πρώην σύντροφό του και έκτοτε διέφευγε της σύλληψης. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Λόιντ σκότωσε και μια από τις αστυνομικούς που τον αναζητούσαν. Το τραγικό είναι πως λίγο μετά από αυτό το περιστατικό, ακόμα ένας αστυνομικός πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά την καταδίωξη του 41χρονου.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο Λοιντ άνοιξε πυρ κατά του αστυνομικού ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Ο αστυνομικός προσπάθησε να απαντήσει, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Ο αστυνομικός διευθυντής της Φλόριντα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Θα κάνουμε τα πάντα ώστε αυτό το απόβρασμα να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 41χρονος είναι επικηρυγμένος από τις αστυνομικές αρχές με 60.000 δολάρια 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11