search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:33
MENU CLOSE

Τρία σημάδια ότι ο γάμος σας πάει στα βράχια…

10.01.2017 19:43
Άλλα κόλπα: Τον χώρισε η σύντροφος του λίγες μέρες πριν παντρευτούν αλλά δεν τα έβαψε μαύρα – Παντρεύτηκε τον εαυτό του (Video) - Media

 

Το έχουμε ξαναπεί, οι σχέσεις είναι… περίπλοκα πράγματα. Ιδίως όταν σε αυτές οδηγούνται προς επισημοποίηση, όπως ο γάμος.

Συνήθως τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν ζουν μέσα στην παραζάλη της προετοιμασίας, άσχετα αν -μερικές φορές πολύ σύντομα- ο γάμος καταρρέει.

Ωστόσο, δύο γνωστοί σχεδιαστές γαμηλίων τελετών τονίζουν ότι υπάρχουν τρία απλά σημάδια που δείχνουν ότι ένας γάμος δεν πρόκειται να μακροημερεύσει.

Αυτά τα σημάδια είναι τα εξής:

1. “Συμμαχούν” με άλλους: αν το ζευγάρι από την αρχή δεν λειτουργεί ως ομάδα, αλλά τα μέλη του μπαίνουν σε διαφορετικά στρατόπεδα (συνήθως υποστηρίζοντας την άποψη των γονιών τους…), τότε ο γάμος είναι καταδικασμένος σύντομα να τελειώσει.

2. Η μικρή ηλικία: ανατρέποντας το “ή μικρός, μικρός παντρέψου”, οι δύο σχεδιαστές γαμηλίων τελετών τονίζουν ότι όσο πιο νεαρό είναι το ζευγάρι, τόσο πιο ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις “κακοτοπιές” ενός γάμου και τόσο πιο πιθανό να χωρίσει.

3. Δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην τελετή: αν η γαμήλια τελετή στρεσάρει το ζευγάρι, τότε δείχνει ότι οι προτεραιότητές του είναι μάλλον λανθασμένες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:33