search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Το Penthouse προσφέρει ένα εκατ. δολάρια για οργιαστικό βίντεο του Τραμπ στη Μόσχα! (Photo)

11.01.2017 15:56
Από τις «Pussy Riots» του Πούτιν στις… «Pussy Ηats» του Τραμπ (Photos) - Media
 
Ένα από τα κεφάλαια της έκθεσης σχετικά με τις σχέσεις του νεοεκλεγέντος πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με την ηγεσία της Ρωσίας που προκάλεσε ιδιαίτερο… ενδιαφέρον αφορούσε σε σεξουαλικά όργια σε ξενοδοχείο της Ρωσίας.
 
Συγκεκριμένα, στο επίμαχο κομμάτι της έκθεσης αναφέρεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ενοικίασε την Προεδρική Σουίτα στο ξενοδοχείο Ριτζ Κάρλτον, όπου είχε διαμείνει στο παρελθόν ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, και είχε πληρώσει επαγγελματίες του σεξ να ουρήσουν πάνω στο κρεβάτι!
Ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει τις εκθέσεις ως «ψευδείς ειδήσεις» και τα ΜΜΕ που τις παρουσίασαν παραδέχθηκαν ότι δεν έχουν τρόπο να επιβεβαιώσουν το περιεχόμενό τους, ωστόσο το γνωστό ερωτικό περιοδικό Penthouse αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο προκλητική τακτική για τη… διασταύρωση της πιπεράτης πληροφορίας.
 
Όπως ανακοίνωσε η CEO της εταιρείας, Κέλι Χόλαντ, το περιοδικό προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον διασφαλίσει το επίμαχο βίντεο, το οποίο, σύμφωνα με την έκθεση έχει τραβήξει η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών (FSB).
Μάλιστα, σε ανοιχτή επιστολή της, η Κέλι Χόλαντ τονίζει ότι το περιοδικό «είναι διατεθειμένο να δώσει στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο το τεκμήριο της αμφιβολίας, ωστόσο αν υπάρχει ένα τέτοιο βίντεο, οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουμε την αλήθεια».
 
Όλα για την ενημέρωση, λοιπόν…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33