search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:52
MENU CLOSE

«Ρύθμιση χρέους»

01.08.2011 13:00
«Ρύθμιση χρέους» - Media

Γράφει ο Τυπικός

Η επιλογή της Leo Burnett να κινήσει τις διαδικασίες για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, φέρνει εξελίξεις στη διαφημιστική αγορά.

Γράφει ο Τυπικός

Η επιλογή της Leo Burnett να κινήσει τις διαδικασίες για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, φέρνει εξελίξεις στη διαφημιστική αγορά. Και ενώ η Leo Burnett αναμένει την κρίση των αρμόδιων Δικαστικών Αρχών σχετικά με το αίτημα της ρύθμισης που έχει υποβάλλει, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ζητά και «ρύθμιση» από τα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, το αίτημα που έχει διατυπώσει προς την πλευρά των ΜΜΕ είναι να υπάρξει συμφωνία που να προβλέπει την καταβολή εκ μέρους της Leo Burnett του 50% του χρέους που έχει σε κάθε Μέσο ενημέρωσης, αντί του συνολικού χρέους.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η οι εργαζόμενοι της Leo Burnett έχουν κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα για τη διασφάλιση των αποζημιώσεών τους, με την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου να απαγορεύει κάθε μεταβολή στην πραγματική ή νομική κατάσταση της περιουσίας της εταιρείας, μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η φημολογία των τελευταίων ημερών καθώς, όπως έγινε και επίσημα γνωστό, υψηλόβαθμα πρώην στελέχη της Leo Burnett προχώρησαν στη δημιουργία μιας νέας διαφημιστικής εταιρείας, της The Newtons, χωρίς, ωστόσο, όπως λένε οι πληροφορίες, να μετέχει – σε αυτή τη νέα κίνηση στον χώρο της διαφήμισης – ο πρώην, πλέον, επικεφαλής της Leo Burnett, Πέτρος Βενέτης.

Στη νέα διαφημιστική εταιρεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μετέχουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι από το δημιουργικό, αλλά και από το τμήμα Digital της Leo Burnett.

Στην ανακοίνωση της νέας εταιρείας αναφέρεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της The Newtons Advertising Α.Ε. αποτελείται από τους: Στέλιο Ζωντό (Πρόεδρος), Αντρέα Γρηγοριάδη (Διευθύνοντας Σύμβουλος) και Χρήστο Βαλταδώρο (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου).

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:52